Heyecan, aksiyon, merak, gerilim ve şiddet 2005 Aralık ayında vizyona girmesi planlanan Türk sinemasının ilk polisiye-psikolojik gerilim filmi Beyzanın Kadınlarının çekimleri İstanbulda başladı. Senaryo yazımından çekim planlarına kadar tüm aşamalarında uzman danışmanlardan destek alınan filmin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar üstleniyor.
Filmin kadrosunda önemli isimler hemen dikkat çekiyor. Türkiyenin en sevilen aktörleri arasında yer alan Tamer Karadağlı ve Levent Üzümcüye Demet Evgar eşlik ediyor.

Konusuyla, oyuncularıyla, çekim teknikleriyle Türk sinemasında birçok ilke imza atacak filmin konusu şöyle: Hayatında her şeyin yolunda gittiğini düşünen, psikiyatr kocası Doruka aşkla bağlı Beyza Türkerin hayatı, yaşamaya başladığı tuhaf bilinç kayıplarıyla altüst olur. Bu arada İstanbulun çeşitli semtlerinde bulunan kesilmiş bacaklar yüzünden şehri seri katil korkusu sararken, cinayetleri araştıran komiser Okan yeni iş ortağı Doruk Türker ile tanışır. Eğitimini Amerikada almış olan Doruk Türker bu davada seri cinayet uzmanı olarak görev almıştır. Komiser Okan ve Doruk seri katili ararken, Beyza da hatırlayamadığı kayıp zamanlarının peşine düşer. Polis katilin peşindeyken Beyza da kendi gerçeğiyle yüzleşir: Öldürülen kurbanlarla arasında kendisinin bile çözemediği bir ilişki bulunmaktadır.

Beyzanın Kadınları, bir yandan giderek derinleşen bir seri katil bulmacası, diğer yandan kişilik bölünmesi yaşayan bir kadının kendisi ve geçmişiyle yüzleşmesi üzerine kurulu. Beyza ve Okan ayrı ayrı iz sürerken, hikayenin derininde en büyük günahlardan biriyle, bir insanlık suçuyla karşı karşıya gelecekler.

Hermes Film, Altıoklar Film Prodüksiyon ve Key Productionsın ortak yapımı olan Beyzanın Kadınları seyirciyi zekice kurgulanmış bir bulmacayı çözmeye çağırıyor.