Aynadaki Dusman -Teskilat Dizisi İzle

29 Nisan 2009 Çarşamba |


Gerçeğe hiç bu kadar yakın olmadınız.
Düşman aynada beliriyor, yüzleşmeye hazır mısın? Geçmişini arayan sıra dışı bir gencin sıra dışı hikâyesi, TRT ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

Aynadaki Düşman, kurgusal bir olayın dekorunda, sizleri ülkenin yakın tarihine ışık tutacak sürükleyici bir maceraya davet ediyor.

Yönetmenliğini Hakan Kurşun’un, yapımcılığını İsmail Özer’in üstlendiği dizide; Şafak Sezer, Haluk Piyes, Mine Tugay, Mahir Günşıray, Fadik Sevin Atasoy, Mehmet Barış, Kılıç Çevik, Elif Duru, Münir Akça, Yaren Banu Akbaş ve İbrahim Selim rol alıyor.

Servet Yağmur, Murat’la buluşacağı için mi öldürülmüştür? Ülkeyi sistemli bir şekilde iç karışıklığa sürüklemeye çalışan teşkilatın nihai hedefi nedir? Murat ve Nisan Murat’ın geçmişine ait ilk olarak ne öğrenecektir? Nisan Yağmur babasının katilini bulabilecek midir? Murat MGT Başkan Yardımcısı Servet Yağmur’la neden buluşacaktı? Tahir Baba Murat’ı neden kovmuştur? Murat’ın sırtındaki dövme neyi simgelemektedir? Teşkilat, Murat’ın yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Murat denizde bulunmadan önce ne olmuştur ve hafızasını neden kaybetmiştir?

Aynadaki Dusman -Teskilat Dizisi 1.Bölüm İzle




Aynadaki Dusman -Teskilat Dizisi 2.Bölüm İzle